Wonen
Gecoat tafellinnen is ideaal voor binnen én buiten!

Gecoat tafellinnen is ideaal voor binnen én buiten!

Je zou het niet zeggen, maar nog even en het is weer lente. De tijd van het buitenleven staat dus alweer voor de deur. Het is dus nu de hoogste tijd om je daarop voor te bereiden. Je kunt je tuinmeubels alvast schoonmaken en de kussens wassen. Het terras alvast ontdoen van algen en onkruid en de barbecue aan een stevige inspectie onderwerpen. Is dat allemaal gedaan? Dan kun je je bezig gaan houden met de aankleding. Zeker wanneer jij en je gezin in de lente en de zomer graag buiten eten, is het slim om nu alvast gecoat tafellinnen te bestellen. Het voordeel van gecoat tafellinnen is dat het zeer dicht is en is voorzien van een laagje dat ervoor zorgt dat vlekken veel minder kans krijgen.

Heb jij al gecoat tafellinnen op je buitentafel liggen?

Gecoat tafellinnen is, met alle goede eigenschappen, dus zeer handig voor op de buitentafel. Gaat er een keer een glas om? Dan kun je het vocht er gemakkelijk afvegen of zelfs af laten lopen. Even droogdeppen en er is niets meer van te zien. Wil je, na een intensieve barbecue waarbij van alles en nog wat is gemorst op tafel, het gecoat tafellinnen wassen? Dan kan dat ook. Zorg er dan wel voor dat je het niet te heet wast en dat je geen wasverzachter toevoegt aan de trommel. Je droogt het gecoat tafellinnen aan de lucht, dus niet in de droger. Zo blijft de coating in tact en kun je het kleed nog veel vaker op deze manier gebruiken.

Laat het kleed op maat maken

Heb je zelf een tuintafel gemaakt of heb je een tafel die afwijkt van de "gangbare" maten? Dan is een tafelkleed op maat wel een heel goed idee. Je hebt dan nooit een heel stuk kleed of tafel over en het kleed past prachtig. Je kunt online kiezen uit heel veel motieven en dessins, uit heel veel kleuren. Zo kies je altijd precies dat tafelkleed past bij de kussens op je bank en de stoelen.

Voor binnen en buiten

Het zou jammer zijn als je zo'n mooi tafelkleed hebt liggen en dat dan een heel deel van het jaar niet gebruikt. Het is dan goed om te weten dat je het kleed zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Natuurlijk kun je voor binnen weer een ander kleed kiezen dan voor buiten. Zo zorg je ervoor dat je altijd een mooi gedekte tafel hebt.