Wonen
Dit mag niet ontbreken als je geslaagd bent!

Dit mag niet ontbreken als je geslaagd bent!

Is er binnenkort iemand in jouw omgeving geslaagd? Misschien wel je zoon, dochter, kleinkind of misschien ben je het zelf! Afstuderen is een echte mijlpaal en dat mag best gevierd worden. Dit doe je vaak met je familie en vrienden, maar natuurlijk mag de buitenwereld ook meekrijgen dat jij geslaagd bent! Daarom gaan we het in deze blogpost hebben over iets wat niet mag ontbreken. Ben jij benieuwd geworden wat dat is? Lees dan snel verder!

De vlag uithangen 

Veel Nederlanders hangen wanneer ze geslaagd zijn de vlag uit. Dit is een echte traditie geworden die ook niet mag ontbreken wanneer het moment voor jezelf daar is! Op deze manier laat je aan je buurt zien dat je afgestudeerd bent en dit is best iets om trots op te zijn. Afstuderen doe je niet zomaar, je hebt hiervoor heel veel moeite moeten doen. Ook vinden veel ex-scholieren het leuk om een foto te maken van de vlag voor hun social media. Zo kunnen ze ook daar laten zien dat ze eindelijk van hun leerwerk af zijn. Wil jij een vlag aan je huis bevestigen, maar heb jij helemaal geen houder en stok? Gelukkig kun je die gemakkelijk online bestellen! Vlaggenstokhouders zijn er in allerlei verschillende uitvoeringen. Zo is er altijd wel eentje die aan jouw huis bevestigd kan worden. De houders van staal en aluminium zijn een veel gekozen optie. Dit komt omdat ze goed tegen allerlei weersomstandigheden kunnen. De nylon houders zijn dan weer iets voordeliger geprijsd, alleen kun je deze niet gebruiken wanneer er veel wind staat.

De passende houder voor iedere vlaggenstok

Wanneer je een vlaggenstokhouder hebt uitgekozen, dien je nog een bijpassende vlaggenstok te vinden. Let altijd goed op de afmetingen zodat de stok gemakkelijk in de houder past. Wil jij graag weten voor welk merk je het beste kunt gaan? De vlaggenstokken van Faber Vlaggen zijn een echte aanrader! Deze zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit en zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende maten. Je hebt ze in hout en in aluminium. De vlag uithangen kun je natuurlijk doen wanneer er iemand geslaagd is, maar veel mensen hangen in andere situaties ook graag de vlag uit. Zo kun je een vlaggenstok met vlag gebruiken bij een werk gerelateerd event, bij een speciale feestdag of bijvoorbeeld wanneer het Nederlands elftal speelt. Er zijn nog allerlei andere situaties te bedenken! Voor al deze situaties zijn er ook weer speciale vlaggen te verkrijgen. Neem eens een kijkje online en laat jezelf inspireren! Ook vind je hier informatie over welk formaat vlag geschikt is voor je gekozen houder en stok.