Wonen
Wil jij je huis upgraden?

Wil jij je huis upgraden?

Wanneer je denkt aan het upgraden van je huis, kun je verschillende dingen doen. Zo kun je ervoor kiezen om alle ramen en kozijnen te vervangen, een dakopbouw plaatsen of, aan de binnenkant van je huis, de badkamer of de keuken een goede opfrisbeurt geven. Maar er is meer. Een huis, ook jouw huis, wordt direct meer waard op het moment dat je meer ruimte creëert. En dan is een terrasoverkapping een prima idee. Een terrasoverkapping is een transparante ruimte aan je huis die ervoor zorgt dat je zowel in de zomer als in de winter comfortabel buiten kunt zitten. Dat is pas genieten!

Wat kun je met een terrasoverkapping?

Je kunt de terrasoverkapping precies gebruiken waarvoor deze bedoeld is: het overkappen van je terras. Maar je kunt er veel meer mee. Zo kun je van een terrasoverkapping een tuinkamer maken. Je kunt er namelijk voor kiezen om de terrasoverkapping te voorzien van glazen schuifwanden en zo heb je zomaar veel meer vierkante meters woonoppervlak! Heb je gekozen voor glazen schuifwanden? Dan zijn de mogelijkheden haast onbeperkt. Maak er een fijne extra huiskamer van, een speelkamer voor de kinderen, een thuiswerkplek of een ontspanningsruimte voor je yoga-oefeningen. Het kan allemaal!

Hoe kom je aan een terrasoverkapping?

Je kunt een terrasoverkapping, inclusief de glazen schuifwanden, gemakkelijk online bestellen bij Tuinmaximaal. Natuurlijk doe je eerst inspiratie op in de virtuele showroom. Twijfel je tussen de verschillende materialen? Dan kun je een gratis sample pakket aanvragen. Heb je je keuzes gemaakt? Dan kun je online jouw perfecte terrasoverkapping samenstellen. Wil je liever inspiratie opdoen in een showroom waar je daadwerkelijk door kunt lopen? Dan is het een goed idee om eens een bezoekje te brengen aan de showroom in Eindhoven. Waar je ook voor kiest, een terrasoverkapping bestellen is zó geregeld!

Wat kost zo’n terrasoverkapping?

Kijk, investeren in je huis en je woongeluk mag best wat kosten, maar je wilt vooraf wel graag weten wat die kosten dan zullen zijn. Dat weet Tuinmaximaal ook. En daarom doen ze nergens geheimzinnig over. De terrasoverkapping prijzen staan, heel overzichtelijk, op de site. De vraag “wat kost een terrasoverkapping?” is al in een paar muisklikken beantwoord. En dan zie je dat zo’n schitterende upgrade van je huis heel goed te betalen is. Je kunt het, zoals met alles, zo gek maken als je zelf wilt.

Over de montagekosten hoef je je geen zorgen te maken. Een terrasoverkapping van Tuinmaximaal plaats je gewoon zelf. De overkapping wordt geleverd in een bouwpakket dat iedereen zelf in elkaar kan zetten. Wil je meer informatie dan in de handleiding? Dan zijn er zelfs online filmpjes beschikbaar die je stap voor stap door het proces van het bouwen loodsen. Het is wel handig om wat extra handjes te hebben. Vraag een vriend(in) om je te helpen en je zult zien dat er binnen een dag een schitterende terrasoverkapping aan je huis staat!