Wonen
Kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken in huis

Kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken in huis

Het is misschien verleidelijk om te sparen tot je je complete inboedel in één keer kunt vervangen. Maar wat nu als je geen zin hebt om daar op te wachten? Als je niet per se je complete inboedel in een bepaalde serie wilt hebben, is het geen probleem om je inboedel stukje bij beetje te veranderen. Sterker nog, je bent dan iedere keer weer blij met je aankopen. Zo heb je toch binnen afzienbare tijd een compleet nieuw interieur en heb je iedere keer weer een (kleiner) spaardoel. Leuk!

Waar begin je?

Je zou denken dat je het eerst je huiskamer aanpakt. Dit is waarschijnlijk de ruimte die jij en je gezin het meest gebruiken. Maar er kunnen elders in huis ergernissen spelen die eerst aangepakt moeten worden. Wat denk je bijvoorbeeld van dat kledingrek op je slaapkamer? Toen je het kocht leek het echt een goed idee. Lekker overzichtelijk, alle kleding direct voor het grijpen en gemakkelijk op te hangen na het wassen. In de praktijk werkt het toch eigenlijk niet. Je kleding glijdt van de hangers, gedragen kleding wordt over het rek geslingerd en, kort gezegd, het is een stofnest. En dus kun je er misschien beter voor kiezen om eerst te gaan voor een mooie kledingkast.

Welke kast kies je?

Op de site van Woonexpress staan veel verschillende kledingkasten in allerlei soorten en maten. In verschillende kleuren ook. En dus is de keuze helemaal aan jou. Het is belangrijk dat je al je kleding kwijt kunt in de kast, dus niet alleen je jurkjes en overhemden, maar ook je broeken, je ondergoed en je shirtjes. Een riante kledingkast kan best een stempel drukken op de inrichting van je slaapkamer, kies dus in één keer de goede. Een kledingkast zwart is een schitterende optie. Zwart is dé woonkleur van nu. Ook voor de slaapkamer. Je zult zien dat zo’n kast een groot verschil maakt.

En dan de huiskamer!

Het eerste item dat in het oog springt als je de huiskamer binnenstapt is de salontafel. Een salontafel is natuurlijk een belangrijk meubelstuk. Je kunt er je kopje koffie op kwijt, of je glas wijn. Je zet er een mooie bos bloemen op of legt er wat mooie tijdschriften op. Zonder salontafel is je woonkamer gewoon niet compleet. Maar als je een exemplaar in huis hebt waar je eigenlijk niet tevreden over bent, dan is zo’n salontafel vooral een doorn in het oog. Een ronde salontafel bij Woonexpress komt in veel verschillende stijlen. Ga voor een set van 2 of 3 salontafels of kies juist één grote salontafel. Je zult zien dat zelfs een salontafel al een groot verschil in huis kan maken!