Algemeen
Kleine kerstcadeautjes zijn heel leuk om te geven

Kleine kerstcadeautjes zijn heel leuk om te geven

Wil je graag een kerstgeschenk personeel geven aan al je medewerkers? Dat is een leuk idee. Je kunt dan, natuurlijk, kiezen voor een groot kerstpakket met een flinke inhoud. Je medewerkers zullen dit geweldig vinden. Maar je kunt nog meer doen. Wat denk je van je klanten of cliënten? Zij zijn jouw bedrijf al een hele tijd trouw en daar mag ook wel eens iets tegenover staan. Geef, bijvoorbeeld, alle betalende klanten kleine kerstcadeautjes. Deze kleine kerstcadeautjes kun je helemaal laten personaliseren. Zo weten je klanten precies van wie ze die kleine kerstcadeautjes hebben gekregen.

Welke klanten geef je kleine kerstcadeautjes?

Het is onmogelijk om iedereen die je winkel binnenloopt te voorzien van kleine kerstcadeautjes. Je kunt daar het best goede regels voor opstellen. Bijvoorbeeld bij een minimale besteding van een bepaald bedrag of voor de eerste 50 klanten in de kerstperiode. Jij maakt deze regels zelf en zult deze ook goed moeten communiceren naar je medewerkers. Je wilt voorkomen dat het om een random actie gaat en dat de ene keer 6 klanten achter elkaar iets krijgen bij een klein bedrag en een ander (dus) misgrijpt bij een groter bedrag. Heb je een schoonheidssalon of een kapsalon? Dan kun je wel iedere klant een klein cadeautje geven. Je hebt dan meer overzicht dan in een winkel.

Geven is leuk!

Het is altijd weer leuk om een cadeau te geven aan mensen. Of het nu gaat over een goed doordacht verjaardagscadeau, een mooi kerstpakket of juist een bijzonde cadeau bij een jubileum. Cadeaus geven is gewoon leuk! Heb je een bijzondere band met je klanten? Dan mag daar, zo één keer per jaar, wel iets tegenover staan. Kleine kerstcadeautjes kunnen je band met je klanten enorm verbeteren. Het liefst geef je een cadeautje dat past bij je bedrijf. Dat kun je ook voor elkaar krijgen door het cadeau te laten personaliseren.

Bestel snel en ga goed voorbereid de kerst in

Je kunt nu nog bestellen en er zo voor zorgen dat je goed voorbereid bent voor de kerst. Het is nu ook de tijd om eens te kijken hoe het is met de kerstversiering die je vorig jaar hebt opgeborgen. Doen de lampjes het nog? Krijg je ze nog uit de knoop? Zijn de kerstballen nog heel en leuk? En hoe is het met de kunstboom. Heb je alles goed bekeken en beslist dat er zaken aangevuld of vervangen moeten worden? Dan heb je daar nu nog tijd voor!