Algemeen
Een kerstpakket 30 euro is leuk om te geven

Een kerstpakket 30 euro is leuk om te geven

Een kerstpakket luxe is natuurlijk leuk om te geven. Maar moet het altijd zo duur zijn? Welnee! Een kerstpakket 30 euro kan net zo luxe zijn als een veel duurder kerstpakket. Je kunt een kerstpakket 30 euro bestellen voor je medewerkers en ze blij maken met een mooi geschenk in een schitterende verpakking. Een kerstpakket 30 euro is minstens zo leuk om te geven en je houdt dan nog wat budget over om ook tijdens Pasen nog weer een leuk cadeau te kunnen geven aan je medewerkers. Het is namelijk wel zo leuk om je medewerkers echt te verrassen. Natuurlijk verwachten ze het kerstpakket en daarom is het juist zo leuk om ook op een ander moment nog een cadeau te geven. Dat verwachten ze nooit!

Een kerstpakket 30 euro is meer dan de moeite waard

Een kerstpakket 30 euro is wel zo leuk. Het is een flink pakket met veel leuke en lekkere zaken. Je kunt het kerstpakket zelf samenstellen, maar je kunt ook een kerstpakket 30 euro kant en klaar bestellen. Dat laatste is wel zo gemakkelijk. Je weet dan zeker dat iedere medewerker hetzelfde pakket krijgt en dat je niets vergeet of net een paar items te kort komt. Een kerstpakket 30 euro is echt goed gevuld!

Welke feesten kun je nog meer vieren op je werk?

Om te beginnen natuurlijk Sinterklaas. Je medewerkers zullen het leuk vinden om een chocoladeletter of een banketstaaf te krijgen. Dat is altijd weer leuk. Je kunt er een gedicht bij doen of het gewoon zo geven. Dan is er natuurlijk nog Pasen. Chocoladeeitjes zijn heerlijk en in veel varianten te verkrijgen. Kies voor een mooi zakje of een mooi tasje en geef het paaspresentje daar in. Je kunt ook een leuke schaal vol met paaseitjes op de toonbank zetten. Je klanten zullen er zeker van genieten!

En wat denk je van de zomer?

De zomervakantie is een blij moment voor veel van je medewerkers. De mensen gaan graag lekker op vakantie en kunnen echt even de boel de boel laten. Hoe leuk is het dan om ze voor de zomervakantie een cadeautje mee te geven? Je kunt bijvoorbeeld een zomerpakketje meegeven. In dat pakketje zit, bijvoorbeeld, wat frisdrank en wat lekkers maar ook een spelletje voor op het strand of op de camping. Je medewerkers zullen dat heus niet verwachten en de verrassing zal daardoor extra groot zijn. Er zijn veel momenten per jaar die je kunt aangrijpen om je medewerkers eens goed in het zonnetje te zetten.